• Nieuwbouw en renovatie!

  • Vaklieden staan voor u klaar!

  • Samen bouwen!

  • Bijzondere objecten!

  • Neem een kijkje in de Biesbosch!

  • Wij bouwen graag een thuis voor u!

  • Duurzaam bouwen!

Wat bieden wij u aan?

Woningbouw
Wij bouwen graag een thuis voor u. Dit doen we op echt traditionele wijze, iets waar we in de loop der jaren ruime ervaring in hebben opgedaan. Ons uitgangspunt zijn uw wensen. Zodat de woning gebouwd gaat worden zoals u die voor ogen heeft.

Utaliteitsbouw
Het bouwen van bedrijfshallen en kantoren is aan Bouwbedrijf De Kock wel toevertrouwd. We ontwikkelen samen met de opdrachtgever een bouwplan dat de leidraad wordt tijdens de bouw. Door u als opdrachtgever bij het proces te betrekken en op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, is er ruimte voor wijzigingen. Dit alles is puur bedoeld om zo efficiënt mogelijk te werken en het gewenste resultaat te bereiken.

Renovatie en verbouw
Bouwbedrijf De Kock is ook hierin uw betrouwbare partner en helpt u met deskundig vakmanschap bij uw renovatie, onderhoud of verbouwing. Vanaf het concept tot een tekening, de vergunning en de uiteindelijke bouw realiseren we uw verbouwing of renovatie.

Houtskeletbouw
Houtskeletbouw is het toevoegen van een houten draagconstructie (skelet of frame) in een gebouw. Doordat we werken met prefab-elementen kunnen een aantal bouwprocessen zodoende versneld gebeuren. Daarnaast heeft houtskeletbouw het voordeel dat het erg goed te isoleren is. Dit levert een optimale isolatiewaarde op en werkt hierdoor dus energiebesparend. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Machinaal timmerwerk
In onze machinale werkplaats, gevestigd in Giessen, verzorgen wij al uw timmerwerk op maat. Als het gaat om bijzonder renovatiewerk, maatwerk of seriewerk bent u bij ons aan het juiste adres. Er wordt door Bouwbedrijf De Kock alleen gebruik gemaakt van hoogwaardig kwalitatieve en duurzame materialen.  

Bouwadvies en begeleiding
Wij verzorgen uw bouwproject van A tot Z. Heeft u plannen om te gaan bouwen? Laat ons u verder helpen. Wij bespreken uw wensen, geven u advies en leggen vervolgens een helder bouwplan op tafel.  

Verhuur

Wilt u als bedrijf snel  kunnen inspelen op werk? Een team van vaktimmerlieden staat voor u klaar. In alle bescheidenheid kunnen wij zeggen dat onze opdrachtgevers ons graag inhuren. En dat is niet voor niets. Zowel vaktechnisch als sociaal en persoonlijk is Bouwbedrijf De Kock uw partner. Onze timmerlieden beschikken over vervoer, over veilig en goed gereedschap, en zijn in het bezit van hun VCA- diploma.

VCA
De afkorting 'VCA' staat voor 'Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers'. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en geverifieerd op hun VGM-beheersysteem ('VGM' staat voor 'Veiligheid, Gezondheid en Milieu'). Verder staat het VCA-certificaat borg voor een gedegen veiligheidszorg op en om de bouwplaats.

logo-VCA-COM-keur.jpg